GEMAK

Door de handelingen voor het maken en verzenden van facturen te bepreken, creëert RatioBox snelheid en gemak. Met een paar handelingen zit jouw factuur in de e-mailBox van jouw opdrachtgever.

VOLLEDIG

Gelijktijdig met het versturen van de factuur wordt jouw BTW aangifte bijgewerkt, is de Verlies en Winstrekening actueel en is jouw Balans ook in evenwicht, dit alles dus met die éne klik ‘Bewaar factuur’.


EENVOUD

Als je een uitgave registreert in RatioBox gebeurt hetzelfde. Al jouw overzichten (boeken) worden weer direct bijgewerkt, zodat je inzicht houdt hoe je er financieel voorstaat.

Betalingen verwerk je eenvoudig door aan de boeking de betaaldatum te koppelen, dat is alles! Zo, is jouw kasboek ook weer bijgewerkt.

DE ONDERNEMER

Jouw identiteit als ondernemer behoudt je in RatioBox. Zo leg je vast per opdrachtgever hoe jij hen aanspreekt, formeel of informeel. Dat scheelt weer tijd als je jouw factuur of eventuele herinnering verstuurd.  De factuur krijgt natuurlijk het uiterlijk van jouw onderneming, tekstkleur en jouw logo.

Om jou te helpen bewaakt RatioBox de vervaldatum van een verplichting, zowel van jou als die van jouw opdrachtgever.

NIET ALLEEN

Je staat er niet alleen voor. RatioBox biedt een uitgebreid aanbod om jou te helpen. Documentatie, filmpjes en natuurlijk menselijke hulp via e-mail, whatsapp, zoom of gewoon een belletje.